Usein kysytyt kysymykset

UKK

Olemme koonneet tälle sivulle vastauksia Bdr-ihonhoitomenetelmään liittyviin kysymyksiin. Toivottavasti löydät täältä tarvitsemasi tiedon. Jos kuitenkin käy niin että täältä et vastausta löydä, otathan suoraan yhteyttä meihin.
Mitä laitteita Bdr-menetelmään kuuluu?
Bdr -menetelmä hyödyntää hoidoissaan erilaisia laitehoitoja, joiden avulla saadaan edistettyä ihon omia toimintoja. Laitekuorintoihin kuuluu hellävaraisempi micropeel ja tehokkaampi profipeel. Lisäksi Bdr hyödyntää Stimulation mikroneulausta sekä kohdennettua mikroneulausta, jolla saadaan tehoseerumi syötettyä suoraan halutulle ihoalueelle. Calming Light LED -valohoito auttaa rauhoittamaan ihoa ja ehkäisee sekä vähentää tulehduksia. Calming Light onkin loistava hoito myös mm. Akne-iholle.
Ovatko Bdr-hoidot tehokkaita juonteiden hoitamiseen?
Kyllä. Koska Bdr -menetelmä keskittyy edistämään ihon omia uudistumisprosesseja, se on loistava hoito myös juonteille. Lisäksi kohdennetusti neulattava tehoseerumi saadaan syötettyä suoraan juonteisiin. Lopputuloksena juonteet ja rypyt madaltuvat. Lisäksi mikroneulauksella voidaan aktivoida ihon omaa kollageeni- ja elastiinituotantoa.
Voiko Bdr-hoitoja tehdä herkälle iholle?
Kyllä. Bdr -hoidoilla saadaan myös vahvistettua ja rauhoitettua herkkääkin ihoa. Bdr -menetelmä auttaa edistämään ihon omia korjausmekanismeja. Bdr -tuotteissa on käytetty myös paljon ihoa vahvistavia ja rauhoittavia ainesosia.
Onko Bdr-hoidoista hyötyä mustapäiden hoidossa?
Kyllä. Bdr hyödyntää hoidoissaan paljon erilaisia hedelmähappoja sekä laitekuorintoja, joiden avulla voidaan vähentää mustapäitä ja supistaa huokosia. Ei enää kivuliasta mekaanista puhdistusta ja kaiken lisäksi parempi tulos!
Mihin voin varata aikaa halutessani Bdr -hoitoon?
Katso lähin Bdr -hoitolasi täältä.
Onko perustuotevaraston jälkeen vaadittuja minimiostosmääriä?

Ei ole. Perustuotevaraston oston jälkeen voit aina tilata vain sen määrän tuotteita, mitä tarvitset. Lisäksi saat ostokset täysin ilman toimituskuluja! 

Minkä hintaisia tuotteet ovat asiakkaille?
Tuotteiden hinnat ovat hyvin kilpailukykyisiä verrattuna muihin medikaalisen tason ihonhoitosarjoihin. Ulosmyyntihinnat karkeasti:
▪ puhdistustuotteet: 35-49€
▪ kuorintatuotteet: 7-72€
▪ seerumit: 59-95€
▪ voiteet: 44-117,50€
▪ naamiot: 5,50-16€

Haluatko kuulla lisää sarjastamme?