BDR Finland maahantuojana

Tule jälleenmyyjäksi BDR Finlandille.

Meille jälleenmyyjiemme menestyminen on avainasemassa ja suurin missiomme. Tästä syystä opiskelemme jatkuvasti itse myynninedistämistä ja jaamme vinkkejämme teille.

Yhteistyö kanssamme kannattaa! Me Bdr Finlandilla haluamme tarjota jälleenmyyjillemme loistavan mahdollisuuden parempiin tuloksiin sekä tyytyväisempiin asiakkaisiin. Meille on erityisen tärkeää, että jokainen Bdr-hoitola saa tarjottua asiakkailleen parhaat mahdolliset tulokset sekä ammattimaisen tietämyksen Bdr tuotteista ja niiden raaka-aineista. Tämän vuoksi koulutamme jälleenmyyjiämme jatkuvasti ja autamme myös edistämään tuotemyyntiä.

Intohimonamme on tarjota hoitoloille edistyksellinen tuotesarja, jonka hoitomenetelmät saavat aikaan tuloksia, joita asiakkaat toivovat. Haluamme myös olla helposti lähestyttäviä. Meidän kanssamme onnistut varmasti saavuttamaan paremman tuloksen sekä lisäämään hoitolasi asiakasvirtaa!

N
Lisäksi tarjoamme teille näkyvyyttä verkossa, jotta asiakkaat löytävät hoitolanne helposti.
N
Meillä on myös jatkuvia kampanjoita sekä suunnitteilla tulevaisuudessa mahdollisuus tarjota matka Saksaan Bdr:n tehtaalle.

BDR tuotesarja sopii hoitolaasi, jos:

N

haluat tarjota tasokasta ihonhoitoa ja todellisia tuloksia asiakkaillesi. 

N

haluat parantaa hoitolasi imagoa ja tehdä parempaa tulosta

N

haluat tietää täysin, mitä myymäsi tuotteet sisältävät

N

haluat osaksi menestyvää BDR tiimiä, jossa saat apua myynnin ja markkinoinnin kanssa 

Miksi liittyä osaksi Bdr-tiimiä?

Tarjoamme sinulle valmiin konseptin ja toimivan sekä edistyksellisen ihonhoitomenetelmän hoitolaasi.
Kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja osaamistamme ja haluammekin toiminnallamme edistää myös sinun hoitolasi näkyvyyttä.
Koulutamme Bdr-ammattilaisia säännöllisesti sekä tarjoamme apua myynninedistämiseen.
Teemme yhteistyötä somevaikuttajien kanssa ja tarjoamme myös tätä kautta näkyvyyttä hoitolallesi.
Bdr-tuotesarjana on simppeli ja tehokas. Tämä tarkoittaa helposti hallittavaa varastoa sekä kustannustehokkaampaa työskentelyä. Lisäksi tuotemyynti on helpompaa ja tehokkaampaa.
Olemme helposti lähestyttäviä ja meille voitkin aina laittaa kysymyksiä, kun niitä herää mieleesi.

Elli Utriainen

Toimin Bdr:n jakelijana Suomessa.
Olen toiminut kaudeudenhoitoalan yrittäjänä vuodesta 2016. Kosmetiikka ja tuloksellinen ihonhoito ovat minulle sydämen asia. Tästä lähtikin kiinnostukseni maahantuontia kohtaan; Halusin tarjota asiakkailleni tehokkaita ja ihon kuntoa aidosti parantavia hoitoja. Sitten löysin saksalaisen Bdr medical beauty -sarjan. Sen laatu ja tehokkuus sekä selkeä ja simppeli konsepti täyttivät kaikki odotukseni ja testattuani tuotteet ja hoitomenetelmät, vakuutuin siitä, että tämä sarja on se mitä haluan tuoda maahan. Bdr on selvästi aikaansa edellä ja sen tarjoamat hoitomenetelmät ovat edistyksellisiä! Minulle on sydämen asia auttaa Bdr-kosmetologeja ympäri Suomen saavuttamaan hoitolassaan paremman tuloksen sekä sitoutuneemmat ja tyytyväisemmät asiakkaat.

Maarit Kärkkäinen

Toimin Bdr-kouluttajana Suomessa.
Minulla on yli 10 vuoden kokemus kauneudenhoitoalalta ja yrittäjyydestä. Koulutukseltani olen kosmetologi ja meikkaaja-maskeeraaja ja lisäksi opiskelen estenomiksi Laurea Ammattikorkeakoulussa. Intohimonani on ihonhoidon syvällisempi tuntemus, kosmetiikan formulointiin ja markkinointiin liittyvät seikat sekä yrittäjyys. Pyrin tuomaan koulutuksissani esille raaka-ainetietoutta, tukemaan kaikkia koulutettavia yrittäjyydessä ja antamaan vinkkejä asiakaspalvelutilanteisiin.

Maarit Kärkkäinen