Re-action natural

natural skin refiner exfoliation essence

OMINAISUUDET:
Suurimolekyyliset AHA-hapot epäpuhtaalle, epätasaiselle, kuivalle ja kosteusköyhälle iholle. Re-Action Natural on todellinen ihon "pikakaunistaja"! Tämä happo tekee ihosta välittömästi kauniin, heleän, tasaisen ja hyvinvoivan näköisen!

VAIKUTUKSET:
• auttaa säilyttämään ihon pinnan elastisena
• vähentää liiallista talintuotantoa
• stimuloi kosteuden muodostumista ihossa
• poistaa kuona-aineita

KÄYTTÖ:
Käytetään 1-2 kertaa viikossa iltaisin puhdistuksen jälkeen. Anna vaikuttaa 10-15 minuuttia,
jonka jälkeen huuhtele iho huolellisesti. Huom! Vahvempien happojen (20%-40% kanssa tulee aina käyttää Re-Cover esikäsittelyainetta ja Re-Turn neutralointiainetta. Vahvempien happojen käyttö hoitolassa vaatii lisäkoulutuksen!)

HYÖDYT/TULOKSET:
• kirkas, tasainen ja puhdas iho
• kaunis ihon pinta
• edistää aktiivisten aineiden imeytymistä ihoon
• kuivuudesta johtuvat juonteet ja rypyt tasoittuvat.

Aktiiviset ainesosat

Maitohappo 4,5% (INCI: LACTIC ACID):
Maitohappoa esiintyy ihon hydrolipidikalvossa, missä se auttaa stabiloimaan ihoa suojaavaa happovaippaa, sitomaan kosteutta sekä kontrolloimaan ihon keratinisoitumista.
Koska maitohappo on pH:ta säätelevä, se pystyy estämään ulkoisten mikrobien kasvua ihossa. Maitohappo on loistava ihon kosteuttaja ja kosteutta sitova aine. Suurempia pitoisuuksia maitohappoa käytetään ihon hellävaraisessa kuorimisessa, ihon puhdistamisessa sekä akneen taipuvaisen ihon hoidossa. (epäpuhtauksia liottava vaikutus)

Sitruunahappo 5% (INCI: CITRIC ACID):
Hedelmähappoihin kuuluvaa Sitruunahappoa löytyy luonnollisesti sitrushedelmistä. Sitruunahapolla on erityisesti supistava, paranemisprosesseja edistävä ja ihon pintaa tasoittava vaikutus. Sen antiseptinen vaikutus on erityisen tehokas tulehtuneelle iholle.

INCI:
AQUA, CITRIC ACID, LACTIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, CARBOXYMETHYL HYDROXYETHYL CELLULOSE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN.

Lisätiedot

Pakkaus

Re-Action Natural (20%), Re-Action Natural 40%, 10ml, 30ml, 200ml

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.