Compact hoitolaite kaikilla hoitopäillä (XL, XS, PP)

Compact hoitolaite, jolla teet Bdr -hoitokonseptin mukaiset Micropeel ja profipeel -kuorinnat sekä Stimulation XL ja XS -mikroneulaukset. Kaupanpäälle saat 4kpl hoitokärkeä jokaiseen hoitopäähän.

Kompakti laite ei vie turhaa tilaa hoitohuoneesta. 1 laite, 5 ominaisuutta! Laite on suunniteltu käytettäväksi yhdessä BDR konseptin tuotteiden kanssa ja tarjoamaan ennennäkemätön ihonhoitokokonaisuus asiakkaillesi. Tulokset ovat tajunnan räjäyttäviä ja verrattavissa lääketieteellisiin hoitotuloksiin!

– Micropeel mikrohionta: erittäin hellävarainen mikrohionta, joka voidaan toteuttaa jopa ohuemmalle iholle. Auttaa vahvistamaan ihoa, elvyttämään verenkiertoa ja vähentämään ikääntymisenmerkkejä. 

– Profipeel -tehokas mikrohionta: tämä mikrohionta on lähtökohtaisesti paksummalle/ kestävämmälle iholle! Tehokas mikrohionta hoito auttaa vähentämään pigmenttimuutoksia, epätasaisuuksia ja epäpuhtauksia. Kohdennettu profipeel taas on tehoapu juonteiden, arpien ja pigmenttimuutosten hoitoon! 

– Stimulation mikroneulaus: patentoitu kivuton mikroneulausmenetelmä. Löytyy sekä koko kasvoille että kohdennettavaksi! Koko kasvoille tehtävällä mikroneulauksella saadaan edistettyä ihon kollageenin, elastiinin ja hyaluronihapon tuotantoa, joten ihosta tulee kauttaaltaan kimmoisampi, nuorekkaampi ja tasaisempi. Kohdennetulla neulauksella taas voidaan tehohoitaa juonteita/ryppyjä, laajentuneita huokosia ja arpia (päästään uudistamaan ihoa aivan juonteiden/ryppyjen/arpien pohjasta. ) 

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.